OUR SOLDS

OUR SOLDS

 

OUR SOLD'S


Property Listings

Displaying properties 1 to 9 of 26

  1. 243005 MORGANS Road, JUST SOLD, Alberta

    Active
    • $1,695,000
    • Bedrooms: 5
    • Baths: 4
    • Half Baths: 1
    • SQ FT : 3079
    JUST SOLD: You have finally found an IMMACULATE CUSTOM WALK-OUT BUNGALOW in the prestigious Morgans Rise, Springbank. Exceptional value for exceptional quality! SHOWS 10/10! Contemporary OPEN PLAN …
  2. MORGANS RISE, SPRINGBANK SOLD, CALGARY, Alberta

    Sold
    • $2,250,000
    SOLD: REPRESENTED THE BUYER & SELLER …
  3. MORGANS RISE SOLD, CALGARY, Alberta

    Sold
    • $2,200,000
    SOLD: REPRESENTED THE SELLER …
  4. SPRINGBANK HILL SOLD SW, CALGARY, Alberta

    Sold
    • $1,500,000
    SOLD: REPRESENTED THE SELLER …
  5. VARSITY PLACE, SOLD:VARSITY NW

    Sold
    • $1,490,000
    SOLD: REPRESENTED THE BUYER …
  6. PINNACLE RIDGE DRIVE, SOLD: SPRINGBANK

    Sold
    • $1,375,000
    SOLD: REPRESENTED THE BUYER …
  7. MEADOW DRIVE, SOLD: BEARSPAW

    Sold
    • $1,200,000
    SOLD: REPRESENTED THE SELLER …
  8. COYOTE VALLEY ROAD, SOLD: BEARSPAW

    Sold
    • $1,197,000
    SOLD: REPRESENTED THE BUYER & SELLER …
  9. PATTERSON BLVD, SOLD: PATTERSON

    Sold
    • $1,195,000
    SOLD: REPRESENTED THE SELLER …

Displaying properties 1 to 9 of 26

Contact Information

Photo of Stewart J. Lowe &  Associates Real Estate
Stewart J. Lowe & Associates
Real Estate Professionals Inc
202 5403 Crowchild Trail
Calgary AB T3B 4Z1
Direct: 403-850-0669
Fax: (403) 476-7608